2010. július 19., hétfő

V. Háromszéki Ifjúsági Fotó- és Rövidfilm verseny


Az idén már ötödik alkalommal megrendezésre kerülő fotóverseny új színekben jelentkezik, mint Háromszéki Ifjúsági Fotó- és Rövidfilm verseny. Ezúttal két kategóriában is nevezhet minden 36. életévét be nem töltött fiatal: fotó és/vagy kisfilm beküldésével.
Mindannyian csak parányi részei vagyunk a világ Egészének, de különböző látásmóddal, tapasztalatokkal és környezettel rendelkezünk. Mindaz, amit megörökíthetünk, csupán egy halvány részlet lehet. A választott téma, éppen ezért, mindkét kategóriában:Töredékek.
Örökítsétek meg a pillanatot, pillanatok sorozatát, mindazt, amit láttok, tapasztaltok, és ami körülvesz titeket. A téma mondhatni kötetlen, de mégis elvárt az eredetiség és egy egyéni szemszög megtalálása.
A fotózás kategóriában három különálló képpel és egy fotósorozattal (három fotó összevágva) nevezhet mindenki, így mind a négy kötelező a versenyben való részvételhez. A rövidfilm kategóriában egy 2-5 perc hosszúságú videót várunk, elfogadott a hagyományos technikával készült rövidfilmen kívül az animáció és a stop-motion videó is.
A pályamunkákat és a jelentkezési lapot szeptember 15. éjfélig kell elküldeni a fotoverseny@ yahoo.com címre, csatolva vagy internetes fájlmegosztón keresztül, esetleg CD/DVD-n eljuttatni a szervezőknek a következő címre: Sepsiszentgyö rgy, Nicolae Iorga utca, 10-es tömbház, C lépcsőház, 12-es lakrész, postakód: 520089. A versenyzők sikeres jelentkezés esetén visszajelzést kapnak.
A legjobb munkákat egy kiállítás keretében lehet majd megtekinteni, a legjobb helyezéseket elért pályázók pedig pénzjutalomban és különdíjakban részesülnek:
Fotó: I. hely 200 RON, II. hely 150 RON, III. hely 100 RON
Film: I. hely 200 RON
A pályázati feltételeket és egyéb információkat megtaláljátok a www.emihirek.ro oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése