2010. május 2., vasárnap

Elado(m)


Nemrég úgy döntöttem, hogy eladom a fényképezőgépem. A kíváncsi érdeklődőknek minden lehetséges szögből le van fotózva egy rögtönzött "házi stúdióban". :)

Íme a stúdió:



Na meg az én "kicsikémről" készült fotók:













Fönti fotók: huNOr
Következő fotók: mogyi










A géppel készült képeket meg lehet nézni a flickr oldalamon, ahol van egy külön ebből a célból létrehozott album, amiben pár teszt fotót lehet megnézni. Ebben a könyvtárban próbáltam minél több féle fényviszonyban készült fotót összegyűjteni. Van föld alatt készült fotó a beépített vakuval, van koncert felvétel, van porté és stúdió fotó, de erős fényben és árnyékban készült képeket is meg lehet nézni. A fotókban az a legfontosabb dolog, hogy nincs semmilyen utómunka, így tisztán látható a gép telyesítménye, színei, és minősége.

Részletes adatlapért kattints ide, valamint tesztért pedig kattints ide.

A gépet mindenféle fontos funkcióval ellátták, ezért remek átmenetet képez a kompakt és a jóval drágább cserélhető objektíves gépek között. Fontos jellemzői közé tartozik a 10 megapixeles érzékelő, a 12x-es zoom átfogás (35-420mm, f2.8-f3.5), optikai képstabilizátor (MEGA O.I.S), kihajtható képernyő, makrófunkció (1cm manuális fókusszal), videófunkció, a közismert JPG melett RAW fileformátum, a szokványos képarányokon felül 16:9 arányú fotók készítésére is lehetőség nyílik, előre beállított motívumprogramok (portré, lágy bőr, sport, éjszakai portré, éjszakai tájkép, tájkép, témakövetés, étel, party, gyertyafény, tűzijáték, csillagos ég, baba1, baba 2, hó, magas érzékenység), na és a magyar menü sem elhanyagolható szempont.

És most jön a hab a tortán, illetve az i a ponton, vagy a hideg a sörben, kinek hogy tetszik. :) A géppel együtt jár egy 4GB-os Panasonic memóriakártya (Class6), egy Hama táska, egy Hama pótakku, egy 1,4m-es állvány, videó kábel, és napellenző is. 

Érdeklődni lehet: mogyorocska@yahoo.com, (0040) 0740 45 00 58.

Irányár 1099RON, alkudható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése