2011. március 14., hétfő

Iden is HDT és OSSIAN

Katt a jelentkezési feltételekért

2011 április 2-án kerül sor a Diákegyüttesek Találkozójára Sepsiszentgyörgyön. A zenei tehetségkutató népszerű lett az elmúlt években, egy igazi verseny a diákzenekarok számára.

A rendezvény céljai: fiatal, tehetséges zenészek bemutatása a nagyközönségnek és további fellépési lehetőséget biztosítani a zenekaroknak más fesztiválokon. A diákegyüttesek délután lépnek fel a közönség előtt, a nap végén a rendezvény diszvendége, a magyarországi OSSIAN zenekar koncertezik teljes műsoridővel.

A Diákegyüttesek Találkozójára ifjúsági együttesek jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy nagyobb közönség előtt bemutatkozni valamint egy színvonalas rendezvény keretében bemutatni alkotásaikat, tudásukat. A nap folyamán a Zenekarok lehetőséget kapnak a fellépésre, nemcsak a zsűri, hanem a közönség előtt is bizonyíthatnak, hiszen közönségszavazás is lesz, mindenki szavazhat a kedvenceire.

A versenyen nincs stílusbeli kötöttség, de az egyedi megszólalás fontos szempont. A lebonyolítás során a szakmai zsűri elsősorban a kreativitást, eredetiséget és az előadásmódot értékeli. A verseny az élő zenéről szól, a kiválasztott résztvevők professzionális körülmények között mutathatják be zenei tudásukat egy nagy méretű színpadon, profi hang- és fénytechnika mellett. A tehetségkutató nem csak a színpadi teljesítményt értékeli, hanem a koncertekre való felkészülést is, ezért a Zenekaroknak a reklámhoz kötődő eszközeik (plakát, újságcikk, embléma) is pontozva lesznek.

Jegyek elővételben 15RON, helyszínen 25RON. Infók: mogyorocska@yahoo.com

Katt a koncert infókért 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése