2011. július 25., hétfő

"Fish Burger"

Azért van idézőjelben, mert inkább szendvics, csak nem tudtam hogyan nevezzem. Kép nincs, mert este készítettem, és nem volt ideális a fény, hogy lekapjam, de egy kis fantáziával könnyen elképzelhető.

Hozzávalók (szendvicsenként):
1 magos zsömle
3db hal rudacska
házi majonéz
1 közepes savanyó uborka
3 szelet paprika
3 szelet paradicsom

Elkészítés:
Megsütjük a hal rudakat pár csepp olajon lefödött teflon serpenyőben. A félbevágott zsemlékre alul majonézt teszünk, rá az uborkát és a hal rudakat, majd ismét majonéz és erre jön a paradicsom meg a paprika. Ajánlott körbe csomagolni alufóliával vagy fóliával ugyanis szét fog csúszkálni, vagy csöpögni, és így kényelmesebb enni. A szalvétát azért nem ajánlom, mert könnyen szétázik és elszakad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése